gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Ανακαίνιση - Αναβάθμιση κατοικιών.

Υπηρεσίες GET HOUSE

GET HOUSE – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

εικόνα άρθρου

GET HOUSE – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Το GET HOUSE REAL ESTATE – Κύρκος & Συνεργάτες δραστηριοποιείται στη διαχείριση ακινήτων, ενώ αναλαμβάνει επιλεγμένα ακίνητα, με αντικείμενο την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κατοικιών.
Η ομάδα συνεργατών μας αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς , συνεργάτες δικηγόρους, λογιστές, έμπειρους επαγγελματίες κτηματομεσίτες. συνεργάζεται και περιλαμβάνει πλήρες τεχνικό τμήμα.
Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Οι συνεργασίες αυτές σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις εγγυήσεις εγκατάστασης και καλής λειτουργίας αποτελούν τα πλεονεκτήματα μας.

Επιλεγμένα Ακίνητα (μετά από αξιολόγηση) για ανακαίνιση.

- Μονοκατοικίες.
- Διαμερίσματα .
- Γραφεία.

Η εποχή στην οποία ζούμε μας οδηγεί στην αναζήτηση ιδανικών λύσεων για καλύτερες συνθήκες διαμονής στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου που πολλές φορές κρίνεται ασύμφορη λόγω της οικονομικής δυσπραγίας . Για το λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα, ώστε το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση σπιτιού να είναι ικανοποιητικό τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Επικοινωνία με το GET HOUSE ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ Κύρκος & Συνεργάτες.

Το GET HOUSE, παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, υιοθετεί νέες τεχνολογίες και επενδύει συνεχώς σε ενεργειακά προϊόντα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.
Πρώτος και κύριος κανόνας όλων είναι να επιλέξετε έναν συντονιστή για την ανακαίνιση του χώρου σας, δηλαδή να αναθέσετε σε κάποιον που γνωρίζει να αναλάβει αυτή την δουλειά ή να τη δώσετε συνολικά σε κάποια εταιρεία με την σύναψη ενός συμφωνητικού όπου θα είστε κατοχυρωμένοι ότι όλα θα εκτελεστούν σωστά και όπως τα θέλατε. Σε περιπτώσεις που κάποιοι επιχείρησαν μόνοι τους να διαχειριστούν μια ανακαίνιση κατοικίας το ποσοστό αποτυχίας ήταν αρκετά μεγάλο με το τελικό αποτέλεσμα να έχει τεχνικά λάθη που πολλές φορές είναι σημαντικά και να έχει ξεφύγει από τον αρχικό οικονομικό στόχο. Αυτό προκύπτει και είναι λογικό, γιατί η έλλειψη εμπειρίας δεν επιτρέπει την σωστή διαχείριση των διάφορων εργασιών που έχετε επιλέξει καθώς και την αντιμετώπιση διαφόρων τεχνικών θεμάτων που θα βγουν στην πορεία. Επίσης η επιλογή τοποθέτησης κάποιων προϊόντων είναι λάθος και το κόστος της αγοράς είναι υψηλό.

Η εταιρεία που θα αναλάβει τη μελέτη, ανακαίνιση ή κατασκευή του χώρου σας, πρέπει να είναι ένας συνεργάτης και βοηθός, να είναι δίπλα σας για να σας διευκολύνει .

εικόνα άρθρου

Ο πρώτος σας στόχος είναι να μην ξεφύγετε από το ποσό που θέλετε να διαθέσετε παρά μόνο σε ένα μικρό ποσοστό 10-15%. Αν ξεφύγετε από αυτό μπορεί να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος θα λέτε πάντα ότι σας κόστισε πολύ. Κάθε έργο ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξαρτάται από την αξία του ακινήτου και την χρήση για την οποία προορίζεται (ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση, επαγγελματικός χώρος, εξοχικό, κλπ).

Με βάση αυτό αλλά κυρίως και με τις δυνατότητες χρηματοδότησης που έχετε καθορίστε το ύψος του χρηματικού ποσού που θωρείτε ότι αξίζει να διαθέσετε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι, αν δεν ακολουθήσετε έναν οργανωμένο τρόπο δόμησης και ανακαίνισης (με σχέδια και προαποφασισμένες εργασίες), το κόστος μπορεί να αυξηθεί έως και 30 %. Κατά τις αποξηλώσεις (π.χ. γκρεμίσματα, αντικατάσταση σιφονιού στο μπάνιο κτλ) προκύπτουν τεχνικές αστοχίες που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και να έχουμε κοστολογήσει από την αρχή .Ένας ειδικός μπορεί να σας συμβουλέψει αλλά και να σας κατευθύνει σχετικά με τον προγραμματισμό των απαιτούμενων εργασιών και το ύψος των χρημάτων που χρειάζεται να διαθέσετε. Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομοτεχνική προσφορά και να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του σπιτιού για την περίπτωση που χρειαστεί να νοικιάσετε η να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Ουσιαστική πληροφορία στη σωστή διαχείριση μιας ανακαίνισης αποτελεί η ηλικία ενός ακινήτου που θα ανακαινιστεί και επομένως αν αυτό έχει μια ηλικία πάνω από 30-35 χρόνια υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε . Σε περίπτωση γενικής ανακαίνισης είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να αλλαχτούν τα υδραυλικά σας δηλαδή το δίκτυο ύδρευσης και πιθανόν τα σιφώνια δαπέδου στα μπάνια σας. Επίσης ο πίνακας ηλεκτροδότησης πρέπει να είναι σύγχρονα δομημένος για να σας παρέχει ασφάλεια. Τα εξωτερικά κουφώματα θα πρέπει να αλλαχτούν αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας μακριά από πολύ ζέστη και κρύο αντίστοιχα, κάτι που θα ωφελήσει άμεσα και την τσέπη σας .

Τα Βήματα που Ακολουθεί η Εταιρεία μας.

εικόνα άρθρου

Τα Βήματα που Ακολουθεί η Εταιρεία μας.

ΒΗΜΑ 1

Ακούμε τι θέλουν οι πελάτες και προτείνουμε λύσεις.

Πριν την έναρξη της μελέτης, γίνεται μία γενική συζήτηση για:

• Λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετηθούν.
• Σχεδιαστικό ύφος που θα θέλατε να ακολουθηθεί.
• Απορίες, αγωνίες και ενδοιασμούς για συγκεκριμένα ζητούμενα.

Μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για ιδανικές λύσεις, οι οποίες είναι ο καρπός της πρώτης μας συζήτησης. Προφανώς μια σωστή επαγγελματική λύση δεν παράγεται αμέσως και στο «πόδι». Είναι αποτέλεσμα δημιουργικής σκέψης, σύνθεσης, έμπνευσης, ιδεών αποτυπωμένων στο χαρτί, σκίτσων, σχεδίων και τελικής αναπαράστασης. Ο επαγγελματίας μηχανικός έχει πλέον όλα τα στοιχεία στα χέρια του για να ξεκινήσει τη μελέτη του χώρου σας. Βγάζουμε ένα πλάνο για το ποσό θα διαρκέσει μια ανακαίνιση και προσδιορίζουμε το χρόνο στον οποίο θέλουμε να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Εκδίδουμε μια προσφορά που περιλαμβάνει λεπτομερείς τεχνικές περιγραφές για τις εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, η οποία μας υποχρεώνει σαν εταιρεία να τηρήσουμε τις αρχικές δεσμεύσεις μας. Να επισημάνουμε ότι τα υλικά μας είναι όλα ποιοτικά και πάντα μια ανακαίνιση γίνεται με γνώμονα την ποιότητά τους.

ΒΗΜΑ 2

Κατά την επίσκεψη της εταιρείας μας στο χώρο σας.

Αρχικά, απαραίτητη είναι μία πρώτη επίσκεψη της εταιρίας μας στο χώρο σας. Η εταιρία κατόπιν ραντεβού στέλνει τον μηχανικό στο τόπο του έργου και αυτός με τη σειρά του καταγράφει τα πάντα. Ο σύμβουλος – μηχανικός παρατηρεί και αντιλαμβάνεται διαφορετικά πράγματα από εσάς, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Ελέγχει το γενικό περιβάλλον, τα γειτονικά κτίσματα, το ύφος της περιοχής, το φυσικό φως, τον προσανατολισμό και την κίνηση, στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα του χώρου σας, ο οποίος είναι φυσικά μοναδικός! Επιπλέον η προηγούμενη πείρα της αναδόχου εταιρίας, η ομάδα που συνήθως την υποστηρίζει, οι έμπιστοι συνεργάτες και τεχνίτες τους οποίους χρησιμοποιεί, ο ανελλιπής έλεγχος και επίβλεψη που ασκείται σε όλα τα στάδια του έργου, ακόμη και η οικειότητα μεταξύ των τεχνιτών που έχει αναπτυχθεί λόγο της συνύπαρξης στους ίδιους χώρους εργασίας είναι προς όφελος της τελικής ποιότητας των εργασιών.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οργανωμένες εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν όλο το έργο στο σύνολο του (από την μελέτη και την σχεδίαση μέχρι την τελευταία βίδα), απαλλάσσοντας σας από οποιαδήποτε έγνοια για το αποτέλεσμα. Τα συνεργεία μας είναι όλα εξειδικευμένα και ο καθένας κάνει το δικό του κομμάτι, δηλαδή δεν υπάρχει ένας μάστορας που κάνει διαφορετικές εργασίες. Θα διαπιστώσετε την καθαριότητα με την οποία δουλεύουν, την διακριτικότητα με την οποία εκτελούν τις εργασίες και τον σεβασμό που δείχνουν στους κοινόχρηστους χώρους και σε άλλα πάγια στοιχεία που υπάρχουν σε αυτούς.

ΒΗΜΑ 3

Προσπαθούμε να καταγράψουμε τις ανάγκες σας.

Αποτυπώνουμε τον χώρο μετρώντας με ακρίβεια όλα τα σημεία. Ξεκινούμε από τις συνολικές διαστάσεις και οδηγούμαστε στην μέτρηση των επιμέρους μηκών. Μετρούμε τα ύψη και σημειώνουμε τα ανοίγματα και τα εσωτερικά κουφώματα. Καταγράφουμε με λέιζερ και κορδέλα ακόμα και τα στοιχεία του φέροντα οργανισμού (σκελετού) κτιρίου π.χ. δοκάρια, κολώνες, τοιχεία, καθώς επίσης κάθε εξάρτημα ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης. Καταγράφονται επίσης οι ελαφριές κατασκευές πχ. τοίχοι γυψοσανίδας, κρεμαστές οροφές. Με αυτή τη μέθοδο ολοκληρώνεται μία καταγραφή του υπάρχοντος κτίσματος / χώρου, δημιουργώντας για το σύμβουλο χώρου μία ’’ακτινογραφία’’. Έπειτα, με εργαλείο το σχέδιο αποτύπωσης και τις φωτογραφίες, θα μελετήσει και θα προχωρήσει σε σκέψεις, λύσεις και προτάσεις.

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Οι κατεδαφίσεις και οι αποξηλώσεις είναι το πρώτο στάδιο των εργασιών. Αφορούν συνήθως μη φέροντα δομικά στοιχεία, όπως μεσοτοιχίες και σπανιότερα εξωτερικές τοιχοποιίες.
Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σε παλιότερες κατασκευές όπου συνήθως το σύνολο της τοιχοποιίας είναι φέρον και οποιαδήποτε αυθαίρετη μετατροπή μπορεί να επηρεάσει την στατικότητα του κτιρίου.
Για τις αποξηλώσεις σε (κουζίνα, μπάνιο, δάπεδα, ντουλάπες, μεσόπορτες, εσωτερικά κουφώματα, κλπ.) τα πράγματα είναι πιο ανώδυνα για το κτίριο, πρέπει όμως να γίνουν από τεχνίτες με πείρα ώστε να μην προκληθούν ζημίες σε αυτήν τη διαδικασία.

Μια πρωτοβουλία να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση, κουζίνας, μπάνιου, πατωμάτων, στέγης ή ολόκληρου του σπιτιού χωρίς μια ολοκληρωμένη εκτίμηση δαπάνης θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα, ακόμα και σε χρέη, η το λιγότερο σε καθυστέρηση των σχεδίων. Η γνώμη και η επίβλεψη από έναν μηχανικό θα σας προστατέψει από λάθος αποφάσεις.
Κλείστε Ραντεβού Για Εκτίμηση Κόστους Ανακαίνισης.


Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Κατοικίας.

εικόνα άρθρου

Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Κατοικίας.

- Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και συστήματα σκίασης για εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%
- Θέρμανση : Εγκατάσταση ή αντικατάσταση καυστήρα / λέβητα με νέο πετρελαίου, ή συστήματος με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης από την warmland. Αντλίες θερμότητας ψύξης – θέρμανσης για εξοικονόμηση στο κόστος θέρμανσης έως 85%
- Ηλιακοί θερμοσίφωνες για εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας έως 80%
- Θερμοπρόσοψη και μόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%
- Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.
- Διπλά τζάμια (συμπεριλαμβάνονται παντζούρια, ρολά κλπ.) και κουφώματα
- Μόνωση ταράτσας ή/και τοποθέτηση κελύφους.
- Λοιπές παρεμβάσεις (σύστημα αντιστάθμισης θέρμανσης, μόνωση σωληνώσεων, σκίαστρα (πχ. τέντες), ηλιακοί συλλέκτες, κλπ.)
ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

εικόνα άρθρου

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΑρχιτεκτονική Μελέτη.

• Αποτύπωση του υπάρχοντα χώρου.
• Καταγραφή των επιθυμιών και των αναγκών σας.
• Σχεδίαση αρχιτεκτονικής πρότασης βάση της οποίας συντάσσεται και η τελική οικονομική προσφορά.

Αδειοδότηση.

• Έκδοση του κατάλληλου τύπου οικοδομικής άδειας ανα περίπτωση (48ωρη ενημέρωση , άδεια μικρής κλίμακας , άδεια δόμησης).
• Ενημέρωση του οικείου αστυνομικού τμήματος για την εκτέλεση εργασιών.
• Απόκτηση αριθμού μητρώου οικοδομικού έργου (ΑΜΟΕ) στο οικείο ΙΚΑ .

Αποξηλώσεις.

• Γενική αποξήλωση σε σωληνώσεις / καλωδιώσεις.
• Γενική αποξήλωση παλαιού μπάνιου / πλακιδίων / ειδών υγιεινής / υδραυλικών εγκαταστάσεων.
• Γενική αποξήλωση εγκαταστάσεων παλαιάς κουζίνας / ντουλαπιών / πλακιδίων πλάτης κουζίνας.
• Γενική αποξήλωση σε παλαιές ντουλάπες / εσωτερικές πόρτες / κεντρική πόρτα εισόδου / εξωτερικά κουφώματα.
• Αποξήλωση παλαιών πριζοδιακοπτών.
• Απομάκρυνση χρησιμοποιημένων υλικών / μπάζων.
• Καθημερινός καθαρισμός χώρου εργασίας / κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας.

Υδραυλικά.

• Υδραυλική εγκατάσταση με σωλήνωση επενδεδυμένου χαλκού.
• Γενική αποχετευτική εγκατάσταση .
• Γενικοί και γωνιακοί διακόπτες βαρέως τύπου / σχάρες / σιφώνια.
• Μανομετρικόs έλεγχοs σωληνώσεων διατηρώντας το δίκτυο υπό πίεση 6 ατμοσφαιρών.
• Τοποθέτηση ειδών υγιεινής / μπαταριών / αξεσουάρ.

Ηλεκτρολογικά.

• Ηλεκτρολογικός πίνακας με πλήρη σειρά ασφαλειών / ρελέ.
• Σύγχρονη ηλεκτρολoγική εγκατάσταση σε όλη την κατοικία.
• Επέκταση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής για την πλέον απαιτητική χρήση.
• Πλήρης δομημένη εγκατάσταση tv / sat / tel / lan / a/c.
• Ρευματοδότες .
• Διακόπτεs αλερετούρ.
• Στην κουζίνα, φωτιστικά σημεία από τα οποία το ένα υπεράνω τηs μαγειρικήs συσκευής / ρευματοδότες SUKO / γραμμή εξαεριστήρα / γραμμή μαγειρείου / γραμμή πλυντηρίου πιάτων.
• Τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών.
• Τοποθέτηση επαφής κουδουνιών στην εξώπορτα του διαμερίσματος με κουδούνι σήμανσηs.
• Όλες οι εγκαταστάσεις γίνονται βάση των κανονισμών του Υπουργείου Βιομηχανίαs και τηs ΔΕΗ για τιs εσωτερικέs ηλεκτρικέs εγκαταστάσεις.

Επιχρίσματα - Μερεμέτια.

• Καταπολέμηση υγρασίας και ρηγματώσεων με τσιμεντοειδές μονωτικό.
• Τοποθέτηση σε νέες τοιχοποιίες μεταλλικών γωνιόκρανων στις ακμές για ενίσχυση αντοχής.
• Εσωτερικά επιχρίσματα σε όλες τις τοιχοποιίες με κλασικό μείγμα σοβά τριών στρώσεων ή με έτοιμα οικολογικά κονιάματα MARMOLINE και γυψοσοβά ΚΝΑUF.

Δάπεδα.

• Επιστρώσεις δαπέδων με πλακάκια / γρανιτοπλακάκια πιστοποιημένα από τη Ε.Ε.
• Επιστρώσεις δαπέδων με laminate.
• Επιλογή όλων των παραπάνω υλικών από τον ιδιοκτήτη μέσα από νέες συλλογές κορυφαίων εταιριών και συνεργαζόμενων καταστημάτων.
• Ακρυλικές κόλλες και ενισχυτικά πρόσφυσης.
• Οικολογικοί αρμόστοκοι.

εικόνα άρθρου

Κουζίνα.

• Επώνυμα έπιπλα κουζίνας έως 8 τρέχοντα μέτρα.
• Επιλογή σχεδίου και υλικών από τον ιδιοκτήτη με τη βοήθεια έμπειρων σχεδιαστών.
• Μεγάλη ποικιλία σε βακελιτικά πορτάκια.
• Μεγάλη ποικιλία σε ακρυλικά πορτάκια.
• Μεγάλη ποικιλία σε πολυμερικά πορτάκια.
• Αμορτισέρ και ρεγουλατόροι στα πορτάκια.
• Κρυφοί μεντεσέδες στα πορτάκια.
• Φρένα κλείστρου στα πορτάκια.
• Μεταλλικά συρτάρια με φρένα κλείστρου.
• Μεγάλη ποικιλία σε οικολογικούς πάγκους 4-6cm.
• Πλακάκια για την πλάτη του πάγκου της κουζίνας πιστοποιημένων ευρωπαϊκών εργοστασίων.
• Ανοξείδωτοι επικαθήμενοι νεροχύτες που καλύπτουν κάθε ανάγκη χρήσης.
• Μπαταρία νεροχύτη ποιότητας και αξίας.
• Ανοδείδωτος πάτος ντουλαπιού νεροχύτη.
• Κάδος απορριμάτων.

Μπάνιο.

• Σχεδίαση και ολική ανακατασκευή μπάνιου.
• Επένδυση τοίχων και δαπέδων με πλακάκια
• Έπιπλο μπάνιου με νιπτήρα 50 – 80 cm ή χτιστός πάγκος με επικαθήμενο νιπτήρα.
• Καθρέφτης με φωτιστικό σημείο.
• Κρεμαστή λεκάνη με πλήρη μηχανισμό μερικής ή ολικής ροής.
• Εντοιχιζόμενο καζανάκι ηχομονωμένο.
• Ντουζιέρα χτιστή ή από πορσελάνη ή μπανιέρα μαντεμένια.
• Καμπίνα με κρύσταλλα ασφαλείας για τη ντουζιέρα.
• Στήλη υδρομασάζ 6-10 σημείων τζετ .
• Μπαταρίες νιπτήρα και λουτρού ποιότητας και αξίας.
• Πλήρες σετ εντοιχισμένων αξεσουάρ μπάνιου [σπογγοθήκη μπανιέραs / σαπουνοθήκη / ποτηροθήκη νιπτήρα / χαρτοθήκη λεκάνηs / πετσετοθήκη / διπλό άγκιστρο.
• Επιλογή όλων των παραπάνω υλικών από τον ιδιοκτήτη μέσα από μεγάλη ποικιλία νέων σειρών και υλικών κορυφαίων εταιρειών και συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Ντουλάπα.

• Σύγχρονος σχεδιασμός ντουλάπας από έμπειρους σχεδιαστές που μεταφράζουν τις προσωπικές σας ανάγκες σε λειτουργικά έπιπλα.
• 3 εντοιχιζόμενες ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή 200cm έκαστη.
• Συρόμενα φύλλα ντουλάπας.
• 1/2 συρταριέρες με δύο ράφια και τρία συρτάρια.
• 4 Συρτάρια μεταλλικά νέου τύπου.
• Μηχανισμοί συρταριών.
• Κουτιά έγχρωμης μελαμίνης πάχους 16mm.
• Εξωτερικά φύλλα ντουλάπας μελαμινούχα / βακελιτικά επιλογής ιδιοκτήτη μέσα από μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και υφών.

Εσωτερικές Πόρτες.

• 4 ανοιγόμενες πρεσσαριστές πόρτες ελληνικής κατασκευής.
• Σκελετός από λευκή ξυλεία.
• Επένδυση laminate επιλογής ιδιοκτήτη από 15 χρωματισμούς .
• Φυσικός καπλαμάς με λούστρο σε 50+ χρωματισμούς.
• Οβάλ ή τετράγωνη κάσα | Νέα σχέδια | Κόντρα πλακέ θαλάσσης.
• Κουμπωτά περβάζια.
• Πιστοποιημένα πόμολα 200.000 χρήσης.
• Μαγνητική κλειδαριά νέου τύπου.
• Επιλογές inox σχεδίων.

Θωρακισμένη Είσοδος.

• Πιστοποιημένη θωρακισμένη πόρτα εισόδου.
• Ηλεκτρογαλβανισμένη λαμαρίνα διπλής θωράκισης με 4 κάθετα νεύρα.
• Κλειδαριά χρημακοκιβωτίου 4 στροφών με 5 ατσάλινα έμβολα.
• Κλειδαριά πλακέτα νέου τύπου μοναδικού κωδικού με κλειδί υπηρεσίας 12-14 σημείων.
• Διπλό ηχομονωτικό αφρολάστιχο σε πόρτα και κάσα.
• 30 χρώματα επιλογής ιδιοκτήτη.
• Ευρυγώνιο 180 μοίρες περιμετρικό ματάκι περισκόπησης.
• Διπλοί ενισχυμένοι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου με δυνατότητα ρύθμισης ύψους πόρτας.
• Αρμοκάλυπτρα από ατσαλολαμαρίνα ηλεκτροστατικής βαφής.
• Ανεμοφράκτης με μηχανισμό ρύθμισης καθ’ύψος.
• Μερικό άνοιγμα ασφαλείας από ατσάλι [σύρτης νυκτός].
• Πριμετρικό ξύλινο πηχάκι συγκράτησης ξύλινης επένδυσης.
• 20 παντογραφικά σχέδια επιλογής ιδιοκτήτη.

εικόνα άρθρου

Εξωτερικά κουφώματα - Αλουμίνια.

• Αλλαγή όλων των εξωτερικών κουφωμάτων με πιστοποιημένα κουφώματα αλουμινίου.
• Λευκή ηλεκτροστατική βαφή.
• Διπλά ηχομονωτικά τζάμια συνολικού πάχους 20mm.
• Συρόμενα ή ανοιγόμενα φύλλα ανάλογα με τον τύπο των ανοιγμάτων της κατοικίας.
• Πατζούρια πολυουρεθανικής βάσης συρόμενα σε τριπλό ανοξείδωτο οδηγό .
• Παράθυρο λουτρού ανοιγόμενο με ανάκληση και σίτα .
• Ηλεκτροστατική βαφή χρωμάτων ral επιλογής ιδιοκτήτη.

Θέρμανση.

• Θερμιδομετρική μελέτη κατοικίας.
• Σώματα θέρμανσης τύπου panel με ηλεκτροστατική βαφή.
• Διακόπτες βαρέως τύπου .
• Τοποθέτηση στο μπάνιο θερμαντικού σώματος τύπου πετσετοκρεμάστρα.

Χρώματα.

• Εσωτερική ολική επίστρωση με οικολογικό αστάρι.
• Σπατουλάρισμα τοιχοποιιών με λεπτόκοκκο στόκο σε δύο περάσματα σταυρωτά.
• Τριπλή επίστρωση με οικολογικές βαφές .
• Προτάσεις χρωμοσυνθέσεων από διακοσμητές.
• Ελεύθερη επιλογή χρωμάτων από τον ιδιοκτήτη.

Προσθαφαίρεση υλικών - εργασιών.

Τα σχέδια ανακαίνισης του σπιτιού είναι ολοκληρωμένα και ταυτόχρονα ευέλικτα, καθώς επιτρέπουν την αφαίρεση ή την πρόσθεση εργασιών και υλικών άμεσα και γρήγορα σε προνομιακές τιμές, μετατρέποντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη σε ένα δημιουργικό παιχνίδι . Τα υλικά που περιγράφονται στο κείμενο μπορούν να μεταβάλονται ανάλογα με την επάρκεια στην αγορά ή να αντικατασταθούν με άλλα τις ίδιας αξίας και ποιότητας.ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ GET HOUSE ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

εικόνα άρθρουεικόνα άρθρουεικόνα άρθρου


GET HOUSE
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

εικόνα άρθρου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

• Από 9-1-2011 είναι υποχρεωτική η έκδοση (ΠΕΑ) για την αγορά - πώληση και προκειμένου να υπογραφούν οριστικά συμβόλαια , καθώς και στην περίπτωση σύναψης νέων συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων όλων των κατηγοριών χρήσεων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ν.3661/2010. Από 1-1-2016 είναι υποχρεωτική η έκδοση (ΠΕΑ) και για διαμερίσματα κάτω των 50 τ.μ που υπήρχε εξαίρεση.
• Από 9-1-2012 είναι υποχρεωτική η έκδοση (ΠΕΑ) και για την μίσθωση τμημάτων κτιρίων που έχουν αποκλειστική χρήση κατοικία και επαγγελματική στέγη και αποτελούν αυτοτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες,
• Κάντε το παλιό σας σπίτι καινούργιο εύκολα και οικονομικά. Αναβαθμίστε ενεργειακά το σπίτι σας και κερδίστε. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να βρούμε μαζί τη κατάλληλη λύση ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας.εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου