gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Προκατασκευασμένα Σπίτια ΚΟΦΙΝΑΣ

Υπηρεσίες GET HOUSE

Προκατασκευασμένα Σπίτια. εικόνα άρθρου

εικόνα άρθρου

Το GET HOUSE Prokat spiti Κύρκος & Συνεργάτες συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει στην περιοχή την κορυφαία εταιρία του χώρου ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ και προσφέρει την κατασκευή προκατασκευασμένων σπιτιών από υψηλής ποιότητας προϊόντα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Κάθε σπίτι του σχεδιασμού μπορεί να υλοποιηθεί και να παραδοθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η παραγωγή της κύριας δόμησης και η παράδοση μπορεί να επιτευχθεί σε λιγότερο από δύο μήνες από την καταχώρηση της παραγγελίας στο GET HOUSE και την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Το σπίτι όταν παραδοθεί στο Οικόπεδο θα εγκατασταθεί σε ένα ήδη κατασκευασμένο επίπεδο ορόφου ή υπογείου, ή μια τσιμεντένια πλάκα βάσης και θα ολοκληρωθεί με το υπόλοιπο των έργων που απαιτούνται.

Τα φιλικά προς το περιβάλλον σπίτια μας κατασκευάζονται με πιστοποιημένα υλικά με όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον και είναι συμβατά με τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με τη θερμική και ηχομόνωση και τις ανάγκες θέρμανσης.

εικόνα άρθρου

Καλορίζικο!

Μια ευχή που, από το 1977, η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, σας δίνει την ευκαιρία να την ακούτε συνεχώς και με ευχαρίστηση. Χρόνια τώρα, η κορυφαία εταιρεία του χώρου, σας οδηγεί στο δικό σας prokat σπίτι γρήγορα και προπάντων σε χαμηλές τιμές. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας φιλοσοφία για το σπίτι - το βλέπουμε σαν το εξωτερικό περίβλημα του ανθρώπου, που πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.



Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Η εταιρεία μας διαθέτει και συνεργάζεται με πλειάδα αρχιτεκτόνων και ειδικευμένου εργατικού προσωπικού, που αναλαμβάνει να σας παραδώσει το σπίτι σας "με το κλειδί στο χέρι". Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε φάση ανάπτυξης και χτισίματος του προκατασκευασμένου σπιτιού που επιλέξατε.

Γι αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, που ψάχνετε το μοναδικό, το ιδιαίτερο. Εσάς που δεν βλέπετε το σπίτι σαν «τέσσερις τοίχους», αλλά σαν συνέχεια της προσωπικότητάς σας.
Οι άνθρωποί μας θα σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όχι μόνο μέχρι να εγκατασταθείτε, αλλά και στη συνέχεια. Και αυτό για εμάς είναι το σπουδαίο… η σχέση μας να παραμένει ζεστή… σπιτική.

εικόνα άρθρου

εικόνα άρθρου

εικόνα άρθρου

εικόνα άρθρου

εικόνα άρθρου


Περισσότερα... Προκατασκευασμένα Σπίτια. εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου