gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Πως κατασκευάζεται.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Περισσότερα... Προκατασκευασμένα Σπίτια.
εικόνα άρθρου εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρουεικόνα άρθρου εικόνα άρθρου




εικόνα άρθρου

εικόνα άρθρου

Η συνεχής παραγωγή τοιχοποιίας της εταιρίας , μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να εισάγουμε μεγάλες ποσότητες δομικών υλικών. Με τη μαζική εισαγωγή επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές και έτσι είμαστε σε θέση να αγοράζουμε τα "ακριβά" (για τα Ελληνικά κατασκευαστικά δεδομένα) δομικά υλικά τα οποία είναι τα ποιοτικότερα στη παγκόσμια αγορά.


εικόνα άρθρου

Η εταιρεία πρωτοπορεί, εφόσον οι τεχνικές ατέλειες που οφείλονταν στην επι τόπου κατασκευή της τοιχοποιίας στο οικόπεδο, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Η εταιρεία κατασκευάζει τη τοιχοποιία εξολοκλήρου στο εργοστάσιο με τη χρήση στριφωνιού ΤΟRΧ ακολουθεί πάντα και αυστηρά τα ακόλουθα βήματα παραγωγής της εταιρίας:

εικόνα άρθρου

1. Γωνιάζεται

Τα Σουηδικά δοκάρια που απαρτίζουν τον ξύλινο σκελετό κόβονται και τοποθετούνται σε τράπεζα ευθυγράμμισης.

Σε αυτή επιτυγχάνεται τέλειο γώνιασμα και αλφάδιασμα των επιμέρους ξύλινων στοιχείων του κάθε τοιχίου που κατασκευάζεται.

2. Πρεσσάρεται
3. Βιδώνεται
4. Θερμομονώνεται
5. Υγρομονώνεται και θωρακίζεται
6. Τεστάρεται

Τα πλεονεκτήματα της εργοστασιακής κατασκευής είναι καθοριστικής σημασίας.

Με αυτή και μόνο επιτυγχάνεται η απόλυτη συναρμογή των επιμέρους τμημάτων κάθε τοίχου (ξυλεία τοιχοποιίας , ΟSB) και εξασφαλίζεται η μηδενική χαλάρωση τους στο χρόνο.

Τα έτοιμα τμήματα της τοιχοποιίας λειτουργούν ως μονολιθικά σώματα, ως φέροντα τοιχία δηλαδή ,τα οποία υπακούν σε ποιαδήποτε ταλάντωση. Έτσι εξασφαλίζεται η υψηλή αντισεισμικότητα και πάνω από όλα η στιβαρότητα και η αντοχή της κατασκευής .

εικόνα άρθρου

Τα εργοστασιακά τμήματα της τοιχοποιίας φορτώνονται σε ιδιόκτητα φορτηγά και γερανούς, τα οποία μεταφέρονται έτοιμα στο οικόπεδο και πακτώνονται στην τσιμεντένια πλατφόρμα. Η συναρμολόγηση γίνεται "τοίχο-τοίχο" σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

εικόνα άρθρου

Η τοποθέτηση των τοιχίων στην πλατφόρμα γίνεται με χρήση χωροβάτη laser, ο οποίος γωνιάζει και αλφαδιάζει τα τοιχία σε οριζόντιο και κατακόρυφο επίπεδο με απόλυτη ακρίβεια.


εικόνα άρθρου

Η κατασκευή , πιστή στην υψηλή ποιότητα, εξοπλίζει και ολοκληρώνει την κατοικία με τις πλέον σύγχρονες λύσεις, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά.

Κάθε υλικό συνοδεύεται από εγγύηση και πιστοποιητικό τόπου προέλευσης. Μάλιστα, με την παράδοση κάθε ολοκληρωμένης κατοικίας, δίνεται στον πελάτη πλήρης φάκελος με όλα τα πιστοποιητικά και τις εγγυήσεις της κατασκευής .

Περισσότερα... Προκατασκευασμένα Σπίτια.
εικόνα άρθρου εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρουεικόνα άρθρου εικόνα άρθρου