gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Σπίτια που κόβουν την ανάσα.

Σπίτι και Προτάσεις

Σπίτια που κόβουν την ανάσα - Δείτε που ζουν οι διάσημοι (PHOTOS)
Οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο είναι δύσκολο να έχουν μια τυπική ζωή, ούτε καν ένα τυπικό σπίτι!

εικόνα άρθρου

Στις υπερπολυτελείς κατοικίες τους περιλαμβάνονται πισίνες, γήπεδα τένις, κήποι, εκπληκτική θέα, θέατρα, ακόμη και διάδρομοι προσγείωσης για τα ιδιωτικά τους τζετ.

Δείτε μερικά από τα πολυτελέστερα σπίτια στον κόσμο που μοιάζουν περισσότερο με θέρετρο 5 αστέρων, παρά με ένα ήσυχο καταφύγιο.

1- Jennifer Aniston- Bel Air Mansion

εικόνα άρθρου
Via: www.dailymail.co.uk

Η ηθοποιός Jennifer Aniston, αγόρασε ένα μεγάλο σπίτι στο Bel Air, έναντι 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με την ««variety.com», το σπίτι είναι 8.500 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 6,5 μπάνια.

2- Julia Roberts- Malibu Beach Gem

εικόνα άρθρου
Via: www.posh24.com

Η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς, αγόρασε ένα όμορφο οικόπεδο σε ιδανική τοποθεσία στα βράχια με θέα την παραλία στο Μαλιμπού. Σύμφωνα με την «starmap.com», η Roberts κατεδάφισε δύο παρακείμενα σπίτια για να βοηθήσει στην επέκταση της σούπερ-μεγέθους, κατοικίας της. Το σπίτι δεν είναι μόνο πολυτελές, αλλά είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον καθώς έχει ανακυκλωμένα πλακάκια και μπαμπού δάπεδο.

3- 50 Cent- Connecticut Mansion

εικόνα άρθρου
Via: mansionsandmore.blogspot.com

Ο 50 Cent αγόρασε ένα εκπληκτικό αρχοντικό 50.000 τετραγωνικών ποδιών στο Κονέκτικατ για 4.1 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με το «people.com», το σπίτι μοιάζει με το εσωτερικό ενός κλαμπ και διαθέτει αίθουσα προβολών. Ο 50 Cent έχει βάλει πολλές προσωπικές πινελιές σε όλο το αρχοντικό. Για παράδειγμα, σχεδίασε το επίσημο καθιστικό έχοντας στο μυαλό του τη γιαγιά του και ακόμη αναφέρεται στην αίθουσα αυτή, ως «δωμάτιο της γιαγιάς μου». Παρά τις προσωπικές πινελιές του, ο 50 Cent έχει θέσει το σπίτι προς πώληση και ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια.

4- Sylvester Stallone- Beverly Hill Mansion

εικόνα άρθρου
Via: la.curbed.com

Με τέσσερα τζάκια, τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, αυτό το αρχοντικό φαίνεται να έχει τα πάντα. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αγόρασε το ακίνητο για 4,5 εκατομμύρια δολάρια το οποίο διαθέτει ισπανικό-μεσογειακό στυλ. Έχει αψιδωτές πόρτες, ξύλινα δοκάρια στην οροφή και μια τεράστια βεράντα με εξωτερική τραπεζαρία, η οποία έχει θέα στο βουνό.

5- Sandra Bullock- New Orleans Gothic Mansion

εικόνα άρθρου
Via: www.asergeev.com

Ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι, η Σάντρα Μπούλοκ και ο Jesse James αγόρασαν αυτή την όμορφη κατοικία στη Νέα Ορλεάνη για 2.250.000 δολ. Το πολυτελές σπίτι που βρίσκεται στο Garden District είναι 6.615 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 4,5 λουτρά. Σύμφωνα με την «variety.com» το αρχοντικό διαθέτει μεταξύ άλλων, μαρμάρινα τζάκια και αίθουσα χορού.

6- Will Smith and Jada Pinkett-Smith- Calabasas Compound

εικόνα άρθρου
Via: www.eonline.com

Αυτή η πολυτάλαντη οικογένεια ζει σε αυτό το τεράστιο σπίτι στο Calabasas της Καλιφόρνια. Αξίζει σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια. Το ονειρεμένο σπίτι των Smith είναι κάθε άλλο παρά παραδοσιακό.

εικόνα άρθρου
Via: curbed.com

Σύμφωνα με το «Ε Online», το σπίτι είναι 25.000 τετραγωνικά πόδια και μέσα θα βρείτε εκλεπτυσμένα έπιπλα και γήινα οργανικά χρώματα. Αυτό το αρχοντικό είναι πλήρες, με 9 υπνοδωμάτια, ένα δωμάτιο διαλογισμού, μια αίθουσα προβολών και ακόμη και ένα στούντιο ηχογραφήσεων όπου ο Willow Smith ηχογράφησε το «Whip My Hair». Φήμες λένε ότι το ζευγάρι έχει θέσει την κατοικία προς πώληση, αλλά δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ακόμα.

7- Avicii- Hollywood Villa

εικόνα άρθρου
Via: www.thepinnaclelist.com

Ο διάσημος DJ, Avicii, που το πραγματικό του όνομα είναι Tim Bergling, ζει σε μια συναρπαστική βίλα που βρίσκεται στο Χόλιγουντ. Η κατασκευαστική εταιρεία «McLean Design", το έχτισε με τέτοιο τρόπο που δίνει την ψευδαίσθηση ότι αιωρείται στον αέρα. Το σπίτι του είναι 2.100 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες.

εικόνα άρθρου
Via: www.thepinnaclelist.com

Θεωρείται το «σπίτι των ονείρων» για τους μουσικούς παραγωγούς



Πηγή: Σπίτια που κόβουν την ανάσα - Δείτε που ζουν οι διάσημοι (PHOTOS) | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/75661/spitia-poy-kovoyn-tin-anasa-deite-poy-zoyn-oi-diasimoi-photos#ixzz3KLBUPQEG