gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Γιατί σπίτι ΚΟΦΙΝΑΣ

Η συνεχής παραγωγή τοιχοποιίας της εταιρίας , μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να εισάγουμε μεγάλες ποσότητες δομικών υλικών. Με τη μαζική εισαγωγή επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές και έτσι είμαστε σε θέση να αγοράζουμε τα “ακριβά” (για τα Ελληνικά κατασκευαστικά δεδομένα) δομικά υλικά τα οποία είναι τα ποιοτικότερα στη παγκόσμια αγορά. Υλικά όπως:

Ξύλινα Φινλανδικά Σπίτια.

Η ποιότητα της Φινλανδικής ξυλείας που η εταιρεία «ΚΟΦΙΝΑΣ – Ξύλινα Σπίτια» χρησιμοποιεί είναι η καλύτερη της Ευρώπης. Η πιστοποιημένη εργοστασιακή επεξεργασία της ξυλείας στη Φινλανδία γίνεται από το παλαιότερο και πιο έμπειρο εργοστάσιο στον κόσμο, το οποίο πρώτο εισήγαγε την ιδέα και παραγωγή της αντικολλητής ξυλείας. Το ξύλο αποδεδειγμένα μας χαλαρώνει, μας ξεκουράζει και έχει βιοενεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι το καλύτερο φυσικό ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό (9 φορές καλύτερο από το μπετόν) .

Προτάσεις για ξύλινη κατοικία.

Η εταιρεία μας «ΚΟΦΙΝΑΣ – Ξύλινα Φινλανδικά Σπίτια», μέσα από τη πολύχρονη πείρα της, που μεθοδικά έχει συγκεντρώσει από το 1977, μελετά συνεχώς και επενδύει με το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της για τη βέλτιστη κατασκευή του ξύλινου σπιτιού σας. Η εταιρεία Κοφινάς μπορεί να σας προσφέρει τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις για την κατασκευή του νέου ξύλινου σπιτιού σας, συνεργαζόμενη με έναν απο τους ισχυρότερους Φινλανδικούς ομίλους (Lameco – Rantasalmi). Όλη η κατοικία σχεδιάζεται και αναλύεται κατασκευαστικά σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με μηδενική απόκλιση.

Πως κατασκευάζεται.

Η συνεχής παραγωγή τοιχοποιίας της εταιρίας , μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να εισάγουμε μεγάλες ποσότητες δομικών υλικών. Η εταιρεία πρωτοπορεί, εφόσον οι τεχνικές ατέλειες που οφείλονταν στην επι τόπου κατασκευή της τοιχοποιίας στο οικόπεδο, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Κατασκευάζει τη τοιχοποιία εξολοκλήρου στο εργοστάσιο με τη χρήση στριφωνιού ΤΟRΧ ακολουθεί πάντα και αυστηρά τα βήματα παραγωγής. Τα εργοστασιακά τμήματα της τοιχοποιίας φορτώνονται σε ιδιόκτητα φορτηγά και γερανούς, τα οποία μεταφέρονται έτοιμα στο οικόπεδο και πακτώνονται στην τσιμεντένια πλατφόρμα.

Τεχνολογία Κατασκευής

Η κατασκευή , πιστή στην υψηλή ποιότητα, εξοπλίζει και ολοκληρώνει την κατοικία με τις πλέον σύγχρονες λύσεις, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά. Κάθε υλικό συνοδεύεται από εγγύηση και πιστοποιητικό τόπου προέλευσης. Μάλιστα, με την παράδοση κάθε ολοκληρωμένης κατοικίας, δίνεται στον πελάτη πλήρης φάκελος με όλα τα πιστοποιητικά και τις εγγυήσεις της κατασκευής .