gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Γιατί σπίτι ΚΟΦΙΝΑΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Περισσότερα... Προκατασκευασμένα Σπίτια.
εικόνα άρθρου εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρουεικόνα άρθρου εικόνα άρθρου




Γιατί σπίτι ΚΟΦΙΝΑΣ

Η συνεχής παραγωγή τοιχοποιίας της εταιρίας , μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να εισάγουμε μεγάλες ποσότητες δομικών υλικών. Με τη μαζική εισαγωγή επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές και έτσι είμαστε σε θέση να αγοράζουμε τα “ακριβά” (για τα Ελληνικά κατασκευαστικά δεδομένα) δομικά υλικά τα οποία είναι τα ποιοτικότερα στη παγκόσμια αγορά.

Υλικά όπως:

εικόνα άρθρουH ξυλεία της τοιχοποιίας, η οποία είναι:

Σουηδική: που σημαίνει ότι είναι πολύ συμπαγής.
Πεύκο: που σημαίνει μεγαλύτερη αντίσταση στην υγρασία.
Ξηραντηρίου: που σημαίνει ότι το ξύλο φουρνίζεται για εβδομάδες και υφίσταται απεντόμωση με φυσικό τρόπο και όχι χημικό (όπως τα ξύλα πράσινου χρώματος), ενώ η υγρασία φτάνει το ιδανικό, για κατασκευή κατοικίας, επίπεδο του 15-16%.
Οικολογική: που σημαίνει ότι η ξυλεία δεν περιέχει χημικά φορτία και ότι η πολιτική της Σουηδικής Βιομηχανίας Ξύλου συμβάλει στην απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα.
Πλανισμένη: που σημαίνει ότι έχει τέλεια επίπεδες επιφάνειες, οι οποίες σε συνδυασμό με την εργοστασιακή συνδεσμολογία, επιτυγχάνουν απόλυτη συναρμογή και μηδενικούς αρμούς σε όλα τα κατασκευαστικά τμήματα της οικίας.
Κλάσης C24: που σημαίνει ότι έχει πολύ μεγάλες μηχανικές αντοχές επιδεικνύοντας μέχρι και 80 % υψηλότερη φέρουσα ικανότητα από τη συνηθισμένη ξυλεία οικοδομής.


εικόνα άρθρου Η θωράκιση OSB της τοιχοποιίας, η οποία είναι:

Καναδική, εργοστασίου LP: που σημαίνει μέγιστη μηχανική αντοχή και ανώτερη ποιότητα σε παγκόσμιο επίπεδο ! Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο OSB είναι το πρώτο σε παγκόσμια παράγωγη και ότι στην Ελλάδα το εισάγει για τα σπίτια σας η εταιρεία .
Αδιάβροχη: που σημαίνει ότι λειτουργεί σαν φράγμα υγρασίας για το σπίτι.


εικόνα άρθρου Η επένδυση της τοιχοποιίας, η οποία είναι:

Αδιάβροχη και ανθεκτική: Οι επενδύσεις κατασκευάζονται από ίνες ξύλου, ρητίνη και κερί και έτσι είναι εξαιρετικά σταθερές και αδιάβροχες, με εγγύηση 25 ετών.
Προφινιρισμένη: που σημαίνει ότι η επένδυση έχει εμποτιστεί εργοστασιακά με το χρώμα της επιλογής σας από το πλούσιο χρωματολόγιο της εταιρείας και δεν ξεφλουδίζει ούτε θαμπώνει, γι’αυτό και παρέχει 15ετή εγγύηση για το φινίρισμα.
Το πιο εξελιγμένο σύστημα ξύλινης επένδυσης, από τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή σύνθετων προϊόντων ξυλείας, την LP, η οποία επέλεξε την εταιρεία για την αποκλειστική διάθεσή του στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Έρευνες και πειράματα από το Ε.Μ.Π. Αθηνών.



Η τοιχοποιία με την οποία κατασκευάζεται το σπίτι σας βγήκε ανέπαφο ακόμη και από σεισμό ... που δεν έχει υπάρξει στη φύση.

εικόνα άρθρου

Όλα τα υλικά διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

εικόνα άρθρου

εικόνα άρθρου

Όλα τα υλικά διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Περισσότερα...
http://www.kofinas.gr/pistopoiitika/


Περισσότερα... Προκατασκευασμένα Σπίτια.
εικόνα άρθρου εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρουεικόνα άρθρου εικόνα άρθρου


εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου