gethouse logo
Real estate Διαχείριση ακινήτων - Κύρκος & Συνεργάτες
Οπλ. Πουτέτση 22, Ιωάννινα 45333
Τηλ. 26510 71116
e-mail: info@gethouse.gr

Τεχνολογία Κατασκευής

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Περισσότερα... Προκατασκευασμένα Σπίτια.
εικόνα άρθρου εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρουεικόνα άρθρου εικόνα άρθρου





εικόνα άρθρου
Στις εξωτερικές τοιχοποιίες, αντί του Συστήματος Θερμοπρόσοψης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επίχρισμα συμβατικού σοβά.

εικόνα άρθρου



εικόνα άρθρου Διογκωμένη Πολυστερίνη.

Διογκωμένη Πολυστερίνη EPS 80 υλικό αυτοσβενόμενο και αδιάβροχο που λειτουργεί και ως φράγμα υδρατμών. Ικανοποιεί το γερμανικό πρότυπο DIN 18164. Ηχομονωτικό υλικό που απορροφά τόσο τον ήχο προσκρούσεως όσο και τον ήχο του τοίχο που μεταδίδεται δια αέρος.

εικόνα άρθρου Ορυκτοβάμβακας με τεχνολογία ECOSE

λ = 0,035 (W/mK)
Αντί για διογκωμένη πολυστερίνη μπορεί να τοποθετηθεί το βασικό θερμομονωτικό υλικό της τοιχοποιίας. Ο φυσικός ορυκτοβάμβακας προσφέρει εξαίρετη θερμομόνωση, ηχομόνωση και αντίσταση στη φωτιά (κατηγορία Α1 - άκαυστα υλικά). Οι ορυκτοβάμβακες της Knauf Insulation με ECOSE Technology πλεονεκτούν χάρις ένα συνδέτη χωρίς φορμαλδεΰδη, ο οποίος παράγεται από ταχέως ανανεώσιμα οργανικά υλικά και δεν περιλαμβάνει χημικά με βάση το πετρέλαιο.

Σύστημα θερμοπρόσοψης
λ = 0,035 (W/mK) (πετροβάμβακα)
εικόνα άρθρου
Θερμοπρόσοψη με πετροβάμβακα άκαυστο, κατηγορίας Α1. Ο ελαστικός σιλικονούχος σοβάς αποτρέπει την εμφάνιση ρωγμών και αδιαβροχοποιεί τον τοίχο.

εικόνα άρθρου Γυψοσανίδα.

Γυψοσανίδα της εταιρείας Knauf, πάχους 12.5 mm που ικανοποιεί το γερμανικό πρότυπο DIN 18180. Διαθέτουν πιστοποιήσεις φυσικού γύψου, καθώς και βιολογικού ελέγχου.

εικόνα άρθρου Στεγανωτική μεμβράνη ελεγχόμενης διαπνοής:

Παρέχει μόνωση στην κατασκευή και προστασία έναντι της υγρασίας χωρίς να επιτρέπει την εμφάνιση υδρατμών που θα μπορούσαν σταδιακά να προκαλέσουν φθορές στην κατασκευή.

εικόνα άρθρου OSB

OSB 11.5 mm Καναδικής προέλευσης εργοστασίου LP κατηγορίας 2-3 αδιάβροχο με μεγάλες μηχανικές ιδιότητες. Το υλικό αυτό κάνει τον τοίχο πιο στιβαρό δίνοντας την δυνατότητα να στερεώνουμε οποιοδήποτε βάρος σε οποιοδήποτε σημείο του τοίχου, χωρίς ειδική προσθήκη ούπα.(Αξίζει να σημειωθεί οτι μόνο η εταιρία Κοφινάς την εισάγει στην Ελλάδα απο τον Καναδά, εξαιτίας της άριστης ποιότητας του συγκεκριμένου OSB ,το οποίο και είναι το πρώτο σε παραγωγή παγκοσμίως.)

εικόνα άρθρου Ασφαλτική Μεμβράνη

Πρόκειται για στεγανοποιητικά φύλλα που τοποθετούνται στη βάση κάθε ξύλινου τοίχου. Προστατεύουν τους κορμούς από φθορές που θα μπορούσαν να έχουν από υγρασία στη βάση στήριξης.

εικόνα άρθρου Μεταλλική Γωνία Πάκτωσης

Με τις μεταλλικές αυτές γωνίες, η κατασκευή συνδέεται απόλυτα με τη βάση οπλισμένου σκυροδέματος. Με αυτό τον τρόπο, έχουμε μια "δεμένη" κατασκευή με αυξημένες μηχανικές αντοχές βελτιωμένη και αντισεισμική συμπεριφορά.

εικόνα άρθρου Στριφώνη TORX

Σύνδεση επιμέρους τμημάτων τοιχοποιίας με χρήση στριφωνιών TORX, τα οποία προσφέρουν ποιοτικότερη συναρμογή, αφού επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της εφαρμοζόμενης ροπής κατά το βίδωμα.

εικόνα άρθρου Ξύλινος σκελετός Σουηδικής πεύκης

Ξύλινος σκελετός σουηδικής πεύκης , ο οποίος συνδεσμολογείται ρομποτικά με χρήση στριφωνιών torx. . Προσφέρει επιπρόσθετη στατική ενίσχυση στην κατασκευή.

εικόνα άρθρου Σύστημα Θερμοπρόσοψης

Με 10 cm διογκωμένη πολυστερίνη EPS 80 αυτοσβενόμενη και αδιάβροχη, μεγάλης αντοχής στην πρόσκρουση. Ελαστικός σιλικονούχος σοβάς που αποτρέπει την εμφάνιση ρωγμών και αδιαβροχοποιεί τον τοίχο. Ως αποτέλεσμα των ιδιοτήτων των ανωτέρω υλικών, η τοιχοποιία μας διαθέτει την μεγαλύτερη θερμομόνωση που μπορεί να επιτευχθεί, διότι έχει συντελεστή θερμοπερατώτητας Κ=0,11 W/m2K. Δηλαδή επιτυγχάνεται μείωση κατανάλωσης ενέργειας 75%-80% σε σχέση με τη συμβατική τοιχοποιία, δεδομένου ότι ο συντελεστής θερμοπερατώτητας της συμβατικής τοιχοποιίας είναι Κ=0,45 W/m2K έως Κ=0.60 W/m2K.


εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρου


εικόνα άρθρου

Περισσότερα...
http://www.kofinas.gr/toixopoiia/

Περισσότερα... Προκατασκευασμένα Σπίτια.
εικόνα άρθρου εικόνα άρθρου
εικόνα άρθρουεικόνα άρθρου εικόνα άρθρου